A Redditen néhány órája jelent meg egy kiszivárgott Rainbow Six: Siege skin. Neked hogy tetszik?

Nemrég egy Reddit felhasználó tett közzé különösebb megjegyzés nélkül egy képet egy univerzális Rainbow Six: Siege fegyverskinről. Az ilyen skin-szivárgások elég gyakoriak, a múlt héten például egy rakás operátor kozmetikai kiegészítőjét töltötték fel egy galériába.

Most az úgynevezett Deco Artistry nevű skin jelent meg, ami gyaníthatóan hamarosan megjelenik a játékban. Sajnos azt, hogy a skin a tesztszerverről, vagy a játék fájljaiból került elő, jelenleg nem tudom.

Kép forrása: Reddit

A fegyverskin valószínűleg egy szezonális / univerzális skin, amely az évad során, vagy egy hamarosan induló event alatt lesz elérhető. Más szivárgások is utalnak arra, hogy lesz valamilyen Art Deco témájú esemény, amihez gyaníthatóan kapcsolódik. A skin persze lehet majd a március 25-én érkező Battle Pass egyik jutalma is, sőt akár maga a Battle Pass hozhatja el az Art Deco eseményt, ahogy az történt legutóbb is a Road to S.I. 2020 esetében is.

Úgy tűnik, hogy a képen látható szezonális skin a Reddit felhasználók tetszését egyértelműen elnyerte. Amint lesz hivatalos infó arról, hogy hogyan, miként lesz elérhető, arról írni fogunk.

Neked hogy tetszik a Deco Artistry skin?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×