Lezajlott a PMCO első játéknapja, a magyar indulók pedig igazán stabilan teljesítettek. Kecsegtető helyről várják a második napot.

A tegnapi nap elstartolt a PUBG Mobile Club Open versenysorozat európai tornája. Az első játéknapon 32 csapat feszült egymásnak, a selejtező szakaszból viszont csak a legjobb 24 juthat tovább az elődöntőbe. Ott ismét koncentráltnak kell majd lenniük a csapatoknak, ugyanis az már a nagy döntő küszöbének minősül.

Ami viszont még nagyobb hírértéket ad a versenynek az az, hogy bizony magyar érdekeltsége is van a rendezvénynek!

A Throne kvartettje, – Vinetu, KZS, Boris és Narancs – is kvalifikálta magát a Club Openre, ráadásul az első nap alapján nem is alaptalanul.

A Throne a 11. helyen zárta az első napot – Forrás: Youtube

A fenti táblázat az első játéknap végeredményét mutatja, jól láthatóan nagy kedvvel játszottak a srácok, 10 kill pontot sikerült szerezniük a meccsek során. Emellett a helyezések terén sem volt miért szomorkodniuk a játékosoknak, összesen innen is 11 pontot sikerült elemelniük.

Az első játéknapot a következő videóban követhetitek végig, sajnos angol nyelven:

 

Érdemes lesz beállítani az ébresztőket este 8 órára, ugyanis a széria folytatódik, s a Throne-os srácok biztosan ismét mindent meg fognak tenni a legjobb teljesítmény érdekében.

A PUBG Mobile Club Open március 17-től egészen 22-ig tart, szurkoljunk együtt a magyar indulóknak!

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×