Hosszú évek óta jelenlévő problémát orvosol a Riot Games.

Az Autofill mechanika számtalan játékos életét keserítette meg bekerülése óta a League of Legends világában. A Riot Games a közösség nyomására próbál reagálni a következő balanszfrissítéssel.

Mindig kockázatos, mikor a matchmakinggel kapcsolatban kavarnak valamit a fejlesztők, így ettől is tarthatunk kicsit, hogy nem épp úgy fog működni, ahogyan azt elsőre szeretnénk. Ha azonban minden jól sikerül egy sokkal korrektebb és sportszerűbb rendszert kaphatunk a 10.6 érkeztével.

A fejlesztők elmondása szerint a balanszfrissítés után a rendszer olyan meccseket fog összerakni, ahol mindkét oldalon ugyan annyi autofillelt játékos van.

Természetesen a meccsek előtti várakozási idő kissé növekedni fog, ez azonban apró áldozatnak tűnik a sokkal kiegyenlítettebb meccsek oltárán.

A fejlesztők elmondták azt is, hogy az autofill nélkül a várakozási idők az egekbe lőnének, így ennek a mechanikának az eltávolítására jelen pillanatban nincs lehetőség.

Bár legendák mesélnek a tökéletes csapatról, megjelenésük ritkább, mint a fehér holló.

A közeljövőben érkezik még ehhez hasonló változás. Az autofillelt játékosok kiegyenlítése után a Riot szeretné, ha a premade csoportok is egyenlően lennének elosztva egyik és másik oldalon.

Az első tesztek sikeresek voltak így az autofill balanszfrissítés már a 10.6-ban megérkezik. Ha az élő szervereken is jól vizsgázik, a közeljövőben jöhetnek a premade csoportokat érintő változások is. Örülünk? Igen!

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×