Frissült a koreai PUBG Mobile kliens, a játékosok pedig egy elképesztően aranyos csomagra lettek figyelmesek. Shibáknak öltözhetünk hamarosan.

Ismét bizonyítja a Tencent, hogy ura a PUBG Mobile mikrotranzakcióinak. A híres Battle Royale mobilos kiadásának skinjei tagadhatatlanul fantáziadúsabbak, mint a nagy testvéré, mondjuk az is igaz, hogy a játékosbázis is eltér. A Mobile kiadással többnyire fiatalabbak játszanak, így nekik nem baj, ha a valóságtól elrugaszkodott Outfitek és kiegészítők érkeznek a játékba. A PC-s verzió szerelmesei viszont a letisztultabb, földhözragadtabb tartalmakat részesítik előnyben.

Most a koreai szervernek köszönhetünk egy új szett-leaket, az ázsiai PUBG Mobile ugyanis frissült, s jó pár új tartalommal jelentkezett:

New Corgi set coming soon. Currently out on KRJP. from PUBGMobile

Redditre fel is került róluk egy rövid bemutató videó, a cím ne zavarjon össze senkit, nem egy corgiról mintázták a csomagot, hanem egy shiba inuról. (A híres Doggo meme is egy shibát ábrázol.)

Charmok, fegyver skin, ruha és maszk is található a csomagban, vagyis ha szeretnénk, mindenünk tematizálhatjuk.

Azt sajnos nem tudni, hogy globálisan mikor jelenik majd meg a csomag, de reméljük, hogy nem régió-exkluzív szettről beszélünk, s hamarosan mi is lecsaphatunk rá Európában.

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×