Eseményzuhataggal ünnepel a Tencent. A PUBG Mobile második születésnapjára temérdek ajándékkal és lehetőséggel készültek a fejlesztők.

Második születésnapját ünnepli a PUBG Mobile, ennek okán pedig több eseményt is bejelentett a fejlesztőcsapat.

Ilyen például az „Anniversary Purchase Bonus Event”, aminek keretein belül bónusz jutalmakat kapunk a mikrotranzakciók mellé. Ha UC-t vásárlunk, akkor Silvert, ajándék UMP45 skint, na meg egy ünnepi zsákbamacskát is kapunk. A zsákbamacskában további UC csomag várja a játékosokat, ám itt a mennyiség a kérdéses. Minimum 30 bónusz UC lesz egy ilyen csomagban, de ha szerencsések vagyunk, akár további 3600-at is nyithatunk. Ami azért már egy egész szép adag!

Ha ez nem keltette fel a játékosok érdeklődősét, kapunk még egy „Bandwagon Bundles” névre keresztelt eseményt is. Ennek keretein belül a többi PUBG Mobile játékossal együtt eshetünk neki a kihívásnak. Ha a szerveren egy meghatározott mennyiségnél több pakkot nyitnak a játékosok, mindenki aki kivette a részét a mérföldkőből, jutalomban fog részesülni.

A Tencent mindezek mellett azt is bejelentette, a speciális események mellett kiemelkedő leárazásokra is lehet számítani. A Prime és Prime Plus felhasználók lesznek azok, akik a legtöbbet nyerhetik ezzel az ajánlattal. Akár 30-tól 70%-os árcsökkenések is várhatók.

A „2nd Spin Anniversary Event” március 15-én startol el, aminek köszönhetően naponta juthatunk hozzá valamilyen jutalomhoz. Ezek lehetnek fegyver, jármű, vagy karakter skinek is.

 

Végül, de nem utolsó sorban a „2nd-anniversary Crate Redemption” esemény lehetőséget ad a játékosoknak, hogy megszerezzék maguknak a Machano-Rooster skint a VSS-hez, vagy a Mechano-Rooster felsőt. Ezeket a tárgyakat arany csillagokért lehet megszerezni, amik az úgynevezett „2nd-anniversary” ládákból eshetnek.

Fesztivál hangulat tombol tehát a PUBG Mobile-ban, a fent említett események és leárazások nagyja várhatóan március 20-án érkezik a játékba. 

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×