Megérkeztek a Fortnite legújabb kozmetikai elemei a v12.20-as frissítéssel. A játékosoknak ezúttal sem kell aggódniuk, bőven kaptunk minőségi tartalmakat.

Már tölthető globálisan a v12.20-as frissítés, ami komolyan megzavarja majd a Fortnite állóvizét. Mint kiderült, érkeznek a helikopterek, így új járművel bővül az általános játékmenet. Mindezek mellett végre ténylegesen részt vehetünk a frakciók csatájában, elstartol ugyanis a Spy Games esemény.

A kozmetikai elemek szerelmeseinek sem kell csalódniuk, az Epic Games ezúttal is bőven pakolt új skineket a kliensbe. Többek között kapunk egy új Slurp Outfitekkel megpakolt skincsomagot, pár érdekes szóló skint Bonehead és Master Minotaur személyében, valamint egy halom új kiegészítő is feloldható lesz a következő ciklusban.

Íme az összes új kozmetikai elem a v12.20-ból:

Lesznek tehát teljesen új tartalmak, de például Highland Warrior esetében egy új stílus dob a skin értékén. Deadpool rajongói sem maradnak speciális tárgyak nélkül, megérkezett a Deadpool Wrap a forrásfájlok közé, valamint egy új tematikus töltőképernyőt is megkaparinthatunk hamarosan:

Végezetül pedig nézzünk rá a Battle Royale szigetre, ugyanis a játéktér is változott. Ugyan csak minimálisan, de ha megfigyeljük a pálya bal alsó sarkát, akkor láthatjuk, hogy valami nem stimmel Rig környékén. Az olajfúrótorony túlteljesített és elkezdett terjedni egy hatalmas olajfolt az építmény körül. Biztosan nem lesznek elragadtatva ettől a Fortnite természetvédői.

A v12.20-as frissítés okán már elkezdődött a szerverkarbantartás, egy-két órán belül már biztosan nekivághatunk a Fortnite új ciklusának.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×