Mendokusaii egy laza Apex streamet szeretett volna összehozni barátaival, amikor olyan jelenet képei tárultak eléjük, amikre ők maguk sem számítottak.

Az online, ingyenes játékok esetében mindig az a legfőbb probléma, hogy nagy eséllyel több csalót mozgatnak meg, mint a fizetős címek. A Respawn nagy sikerű Battle Royale játéka, az Apex Legends is a Free-to-Play modellre építve létezik, ez pedig sok esetben sajnos meglátszik.

Saját tapasztalataim alapján szerencsére nem minden körben, de azért lehet találni a szervereken rengeteg csalót az Apexben. Többnyire speedhackerekkel találkozhatunk, vagy olyanokkal, akik masszív aim bottal akarják feljavítani a gyenge célzásuk.

Mendokusaii, a Team Liquid profi játékosa, az egyik legismertebb Apex Legends streamer a Twitch-csen. Aki már látta őt játszani élesben, az ezen biztosan nem lepődik meg, igazán jó érzékkel nyúl az FPS játékokhoz.

Legutóbbi közvetítése során azonban nem a tehetségét, hanem a pechességét mutatta meg nézőinek, a körből ugyanis egy csaló ejtette ki. Az aim bottal harcoló ellenfelet utána csapattársaival tovább figyelték, emiatt tudtak igencsak megdöbbenni a következő összecsapáson.

Az aim bottal játszó csaló összetalálkozott egy speedhacker bandával.

Az igazi clown fiesta csak ekkor kezdődött. Jobbra-balra rohangáltak szemmel lekövethetetlen módon a játékosok, míg az aim botot használók egy helyből lőtték a fejeseket.

Mendónak köszönhetően egy életre megtanultuk, az aim bot mindig is erősebb fegyvertény lesz, mint egy speedhack. Ha ilyen játékosokkal találkozunk játék közben, mindenképpen jelentsük őket a Respawnnak!

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×