Egy új glitch jelent meg a játék konzolos verziójában. Ha valaki írni szeretne másoknak, egyszerűen összeomlik a játék.

Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy az ember jobban teszi, ha otthon marad, így lehetőség van arra is, hogy több időt töltsünk játékkal. A konzolos Apex Legends játékosok azonban egy problémába ütköztek, ami tönkreteszi a játékélményt.

Annak ellenére, hogy a System Override Collection event rengeteg újítást és hibajavítást hozott, most egy olyan hiba ütötte fel a fejét, ami nem kissé zavaró. Ha valaki ugyanis a szöveges chatet használja a játékban, a játék azonnal összeomlik, az egész csapat számára. Úgy tűnik azonban, hogy a probléma csak a konzolos verziókat érinti.

A Reddit felhasználó policht írta ki elsőként a problémát, amit aztán több játékos is megerősített, így nem egyedi esetről van szó. Az összes panasz konzoljátékostól érkezett. Sajnos a hiba igen frusztráló lehet, hiszen elég egy apró hozzászólás és véget ér a játék.

Bug: Anytime someone uses text to speech it kicks off players from r/apexlegends

Valószínűleg a sok panasz után a Respawn már foglalkozik a hibával és hamarosan javítják. Addig is nem árt óvatosnak lenni az Apex Legends kommunikáció során, ha nem akarjuk, hogy egyszer csak bekrepáljon a játék.

Te találkoztál már az említett konzolos Apex glitch-el?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×