A facebookon adta hírük a Telekom, hogy plusz adattal ajándékozzák meg az ügyfeleiket a kialakult helyzetre való tekintettel.

A Telekom a hivatalos Facebook oldalán közölte le a hírt, miszerint a koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel 10 giga adatot biztosít minden ügyfelének. A plusz netcsomag március 16-án aktiválódik mindenki részére és egészen április 30-ig fel lehet majd használni. A plusz net mindenkinek jár, függetlenül a csomagjától, vagy attól, hogy magán vagy céges ügyfél-e.

Sosem volt ekkora szükség a család, a barátok, munkatársak és közösségek együttműködésére, és hogy a digitális kapcsolattartás mindenki számára elérhető legyen! Ezért most minden lakossági-, üzleti- és feltöltőkártyás ügyfelünknek 10 Gb extra mobilnetet biztosítunk.

https://www.facebook.com/TelekomHU/photos/a.191063007995/10158245144627996/?type=3

A Telekom azonban ennél még tovább ment. Ha esetleg valakinek az automatikusan aktiválódó 10 giga net nem lenne elég, az okostelefonokra elérhető Telekom appon keresztül további 5 giga aktiválható ingyen. Ezen felül a felhasználók rengeteg filmet nézhetnek ingyen a Telekom videotékában, további filmekre pedig 50% kedvezményt biztosítanak.

Jó látni, hogy a cégek így próbálnak segíteni. Legutóbb a Logmein tett ingyenessé egy szoftvert az egészségügy részére, de a Discord is 50 fősre bővítette az ingyenes stream lehetőséget a kreatív felhasználás érdekében.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×