A LEGO partnerségben a Nintendóval olyan egyedi Super Mario szettet kínál, amivel a gyerekek úgy játszhatnak, mint egy Mario Bros videojátékkal.

A LEGO és a Nintendo hivatalosan bejelentette partnerségét, ám a Nintendo számára kevés volt egy egyszerű videojátékos LEGO kiadása. A cég magasra kívánta tenni a lécet, és egyedi, különleges LEGO-t szeretett volna. Így hát bemutatták az interaktív Super Mario LEGO-t, amit úgy terveztek, hogy olyan játékélményt nyújtson, mint a Super Mario Bros videojáték.

Az elemekkel létre lehet hozni a játék szinte minden részét, beleértve a zöld területeket, a lávát, a sivatagot, a pálya végén pedig elérhető a zászló. Természetesen ellenfelek is vannak, melyekre – milyen meglepő – rá kell ugrálni. Persze nem a játékosnak.

 

Mario arca szintén egyedi megoldással jelent meg. Digitális arca van, ami folyamatosan mutatja az érzelmeit, sőt még beszél is, akár Buzz Lightyear. Mellkasán az is megjelenik, hogy a játék során hány érmét gyűjtöttünk be. A videó magárért beszél, ami alapján mondhatjuk, hogy a Nintendo és a LEGO tényleg egyedit és fantasztikusat alkotott. Mondhatni zseniális megoldás az interaktív Mario, a világ, illetve az, hogy élőben lehet egy klasszikus játékkal játszani.

Az biztos, hogy a mai gyerekek így megismerhetik azt a játékot, amivel mi öregek anno nagyon sok időt eltöltöttünk. S persze mindezt kreatív módon. A Super Mario készlet különlegessége, hogy oldalról nézve ráadásul tényleg olyan, mint maga a játék. Még háttérfelhők is vannak, így arra is lehetőséget teremt, hogy akár vicces Youtube videókat hozzunk létre.

Hogy a LEGO és Nintendo együttműködésében készülő készlet mikor jelenik meg, arról egyelőre nincs információ. Reméljük minél előbb! Tárá tátárá tá…

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×