Egy Competitive: Breach találatra kellett ennyit várni annak a játékosnak, aki most szerette volna összehozni az egyik Week 5 küldetést.

Véget értek a folyamatosan frissülő Shattered Web küldetések, így most van idő ránézni az eddig elmaradt Missionökre is. A probléma csak az, hogy egyes darabokat szinte már lehetetlen összehozni, olyan várakozási időt dob melléjük a CS:GO.

I waited for 5 hours and 22 minutes, just to do a mission. from r/GlobalOffensive

Az ötödik heti küldetések között található ez a szépség, tíz kört kell nyerni Competitive: Breach körülmények között. De mint látható, már meccset találni sem egyszerű ebben a kategóriában.

Akadt olyan is, aki talált ugyan meccset 4 óra alatt, csak nem jött össze a 10 nyert kör, úgyhogy kezdhette elölről az egészet.

Card

És persze nem csak ez a küldetés kergeti őrületbe az embereket. A Danger Zone Missionök különösen fájnak az embereknek, ott ugyanis szinte alapállapot a hosszú várakozás. Van aki pont ezért már az első héten feladta ezek teljesítését.

Card

Mi lehet mégis a megoldás?

A legkézenfekvőbb természetesen az, ha barátokkal összebeszélve tudtok meccskeresést indítani. Ekkor ugyanis az azonos régió és a premade csapatok miatt hamar össze fogja dobni a két csapatot, így együtt teljesíthetitek a küldetéseket, viszonylag rövid idő alatt.

Ha azonban a haveroknak már kész, vagy nincs kedvük ezzel szórakozni, akkor irány a legnagyobb CS:GO Discord. A hivatalos Reddit oldalhoz tartozó Discord közösségben ugyanis jelenleg 155 000 tag található, a cikk írásának pillanatában is 24 000 játékos ráadásul aktív.

Itt a megfelelő szobában érdemes csapattársakat keresni, és máris lecsökken a várakozási idő.

Official /r/GlobalOffensive Discord from r/GlobalOffensive

Ne adjátok fel a régi küldetéseket, de ne is várjatok 5 és fél órát feleslegesen!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×