Megérkezett a napokban TNTina küldetéseinek második csomagja a Fortnite-ba, így feloldhatóvá vált a karakter speciális stílusa. Némi bakival megfűszerezve…

Sajnos mostanában erősen gyengélkedik a Fortnite, már nemcsak játékmenetbeli hibák, hanem szervergondok is nehezítik a játékosok életét. Az egyetlen szerencséje az Epic Games-nek, hogy a játék legújabb szezonja, a Top Secret, az egyik legszórakoztatóbb a játék történetében.

A Battle Pass tartalmak minőségiek, ráadásul mind kapott valamilyenfajta speciális bónuszt, amitől még értékesebbnek érezzük őket. Erre rádobott még egy lapáttal a kiadó, a Ghost-Shadow „bandaháborúban” még oldalt is választhatunk velük, így minden egyes Outfithez jár egy plusz feloldható stílus.

Brutus esetében már lepörgethettük az összes küldetést, most TNTinán a sor, hogy oldalt válasszon.

Vagy lehet, hogy mégsem! Egy meglepő bugnak köszönhetően TNTina mindkét speciális stílusa feloldható a játékban.

 

Hydropia Twitteren osztott meg egy posztot, amiben leírta, csodával határos módon mindkét variánst megkapta a rendszertől az Urgent feladat teljesítése után. Elmondása szerint eredetileg a Shadow oldalt választotta, majd egyből utána visszaugrott a feladatlistájához. Ekkor látta, hogy bizony a Ghost küldetést is kipipálta a rendszer, s így a fehér stílust is meg tudta kaparintani.

Érdemes tehát TNTina feladatai után egyből leellenőrizni a küldetéseinket, hátha nálunk is él a bug, így pedig egyszerre két új tartalomra csaphatunk le.

Az Epic Games hivatalosan még nem reagált az ügyben, nem tudni, hogy elveszik-e a játékosoktól az így megszerzett bónusz variánst.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×