Megjött az évente megrendezett Archives esemény, lesz mivel játszani a hétvégén.

Mindenféle előjel nélkül érkezett meg az évente megrendezett Archives esemény, a közösség nagy meglepetésére. A korábbi évekkel szemben most nem kapunk új sztori küldetéseket, a hangsúly a régi eventek felelevenítésén van.

A már élő esemény keretein belül újrajátszhatjuk a régi Archives esemény küldetéseit, most azonban magasabb nehézségi szintek is elérhetőek. A küldetések között szerepel a 2017-es Uprising, a 2018-as Retribution és a tavalyi Storm Rising. Mindegyik küldetés folyamán lesznek opcionális céljaink, mint például teljesíteni a sztorit támogató hős nélkül.

Természetesen új skinek is érkeztek!

Az Archives event alatt három új epic skin érkezett. Mei egy cuki macis kinézetet, Symmetra egy színes skint, Torbjörn pedig berozsdásodott az esemény kedvéért.

Két legendary skin is érkezett, most a Pharah és Zarya mainek örülhetnek.

A kitiltott hős pool is változott, a héten nem választható Ana, Moira, Reinhardt és Reaper sem. Az agresszív játékstílust preferáló supportok most vakarhatják a fejüket, de a Reinhardt mainek is új hős után kell, hogy nézzenek.

Az Archives event március 12-én indult és egészen április 2-ig tart majd. Az egyetemi szünetre ez és a Warzone tökéletes időtöltés, mindenkinek jó szórakozást és vigyázzatok magatokra.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×