Egyelőre az Egyesült Államokban, de könnyen lehet, hogy elterjed a trend.

A koronavírus nem csak nálunk okoz komoly fennforgásokat, hanem az egész világon. Épp emiatt vezettek be egy új szolgáltatást az Egyesült Államokban az internetszolgáltatók, amivel az otthon maradt állampolgárok gyorsabb internethez juthatnak egy szempillantás alatt.

Ez segít a kötelezően elrendelt otthoni munkavégzésben, és a lecsökkent szabadidő felhasználást is segíti. Gyorsulnak ugyanis a streaming szolgáltatások, a játékok és a kommunikációs csatornák is ezáltal.

Már nehezen tudnánk elképzelni a mindennapjainkat az internet nélkül, nemde? / Kép: Marketing Land

A programmal elsődlegesen a gyengébb interneteléréssel rendelkezőket célozzák, ugyanis egyelőre még nem rendeltek el karantént, viszont a vállalatok arra kérték dolgozóikat, hogy amennyiben lehetséges, otthonról végezzék munkájukat. Ennek megfelelően aki otthon gyengébb nettel rendelkezik, az most ideiglenesen növelheti a netsebességet, 15/2 Mbps-ról 25/3 MBps-ra. Mindezt plusz 9,95 $-ért.

Könnyen lehet, hogy Európára is átterjed a szolgáltatás, amit az Államokban „Internet Essentials Program”-ként emlegetnek,

hiszen ez jól jön a karantén alatt, másrészt a szolgáltatók rendkívül egyszerű módon tudnak többletbevételhez jutni.

Csodálkoztok, hogy ilyen gyenge interneteléréssel rendelkeznek az amerikaiak? Akkor biztos nem olvastátok a korábbi cikkünket, amiből kiderült, hogy mennyibe kerül az internet az egyes országokban és hogy milyen is az átlag internetsebesség.

Borítókép: Pexels.com

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×