A Battle Royale játékok bármennyire is az öldöklésre épülnek, úgy tűnik sebzés nélkül is simán lehet nyerni bennük.

Ahogy a nevük is mutatja, a Battle Royale játékok alapvetően a túlélésről szólnak. Természetesen az ehhez vezető út öldökléssel van kikövezve, de nagy szerep juthat a szerencsének és a rejtőzködésnek is a meccseken.

Rengeteg például láttunk már, amikor ez a két tényező egyszerre nyerte meg a meccset valakinek. Például a kádba bújó PUBG játékosnak, aki végig AFK-olta a meccset, majd megnyerte.

Úgy tűnik, ez a recept az Apex Legends világában is működik.

Egy friss beszámoló szerint ugyanis a meccseket akár egyetlen sebzéssel is behúzhatjuk, teljesen szabályos keretek között. Hogy miért kell kihangsúlyozni a szabályosságot, arra még később visszatérünk.

De most maradjunk DrZW eseténél, akik tehát egyetlen sebzéssel nyerték meg a 20 perces meccset. A kulcs itt is a jó helyezkedés és a szerencse lehetett, hiszen egyik társuk már a meccs elején kiszállt. Innentől tehát maradt a harc nélküli bujkálás.

A kör ugyanis a harmadik szűkülésnél már igencsak fáj a kívül rekedt csapatoknak. Simán megtörténhet, hogy az egymással harcoló squadok közül végül egyikük sem jut be élve. Így pedig simán összejöhet a győzelem, minimális sebzéssel is.

Record damage game? from r/apexlegends

A kommentek között többen írják, hogy már a 0 sebzéses win is többször összejött nekik. Értelemszerűen itt sem feltétlen szándékos trollkodásról vagy félénk stílusról beszélünk.

De amikor két csapattárs is eltűnik mellőlünk, nincs is nagyon más esélyünk, mint a bújás.

Nektek összejött már a 0 vagy 1 damage-es win az Apexben?

logo

×