Olaszországban már csak a gyógyszereket és az alapvető élelmiszereket szerezhetik be a helyiek, minden más üzlet bezárt. A Pornhub ezen próbál segíteni.

Ha az ember egy vírus miatt otthon ragad, elég hamar ki lehet futni a lehetséges elfoglaltságokból. Persze a Netflix ideig-óráig kitart, egy jó könyv is szórakoztató lehet néhány napig, ez azonban sokakat nem mozgat meg annyira, mint valami egészen más tevékenység.

A Pornhub abban reménykedik, hogy talán segítséget nyújthat az olasz felhasználóinak elütni az időt azzal, hogy számukra ingyenesen elérhetővé tették a prémium tartalmakat.

Ehhez semmi másra nincs szükség, csak egy regisztrációra.

Az akció egész márciusban tart, azonban nem csak ennyit tesz a Pornhub a bajba jutottakért. A weboldal a ModelHub-ból befolyt pénz egy részét is felajánlotta helyi kórházak részére.

Olaszország X Pornhub Premium. Legendás páros. Kép: pcmag.com

Sajnos a koronavírus hatása már Magyarországra is begyűrűzött, a kormány nemrégiben elrendelte az egyetemek bezárását és minden kollégiumban lakó diáknak is haza kellett utaznia. Vajon a Pornhub rájuk is odafigyel majd? Ha nem, akkor egy VPN lehet a legjobb barátotok. Jó szórakozást!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×