A GTAForums oldalán létezik egy felhasználó, aki rendszeresen oszt meg szivárgásokat, mégsem bannolják soha. Vajon mit tud ő, amit más nem?

Egyfajta rejtély felfedezésére szólított fel mindenkit egy Reddit felhasználó, miután kigyűjtött pár érdekes infót a gonnaenodaethat nevű GTAForum felhasználóról. Gonnaenodaethat rendszeresen posztol különböző szivárgásokat, mégsem bántja őt ezért egy adminisztrátor sem. Jóslatai ráadásul többnyire bejönnek, külön érdekes tehát, hogy nemrég a GTA 6 bejelentéséről beszélt.

Tudjuk, hogy rengeteg szivárgás és spekuláció lát napvilágot az utóbbi időben, így érdemes ezt is fenntartásokkal kezelni. A dolog csupán érdekes, nem jelenti azt, hogy biztos az infó.

A GTAForums egyik szivárogtatója valószínűleg közel áll a Rockstarhoz, legalábbis ezt feltételezik most a fórum tagjai. Gonnaenodaethat korábban már a Red Dead Redeption 2 bejelentését is megjósolta, beleértve jó pár játékbeli tartalmat. Így most azt feltételezik, hogy igaza van akkor, amikor azt mondja: nagyon közel van a GTA 6 bejelentés.

Nézzük, mit írnak róla a Redditen:

  • Ha ellátogatunk a grandtheftauto6.net oldalra, amely a GrandTheftAuto.net (GTAForums) tulajdonában van, átirányítanak minket gonnaenodaethat profiljához. – Ezt mi nem így látjuk, nekünk nem a profilja jön be, bár nem bejelentkezve próbáltuk. Vagy azóta ez megváltozott.
  • Naponta rejtélyes üzeneteket küld a GTA -ról, és nem mellesleg Skóciában él, ahol ugye a Rockstar North is található.
  • A GTAForums moderátorai megengedik neki, hogy ezeket a szivárgásokat kiírja. A fórum moderátorai híresek arról, hogy egy apró hiba miatt is kitiltanak. A hamis szivárogtatókat, trollokat és egyéb figyelemfelhívó topicokat azonnal eltávolítják, ám ez a fickó még így is mindent kitehet.
  • Három héttel azelőtt, hogy bejelentették az RDR 2 PC-s megjelenését, gonnaenodaethat elindított egy témát az RDR 2 fórumoldalán. Ugyancsak, egy hónappal az RDR 2 bejelentése és előzetese előtt elindította a „Usher Hall” topicot, és senki sem állította meg.

Nos ezek után talán érdekes dolog, hogy nemrég valaki megkérdezte tőle, hogy mikor is jelenthetik be a GTA 6-ot és mikor érkezhet hozzá az első előzetes? A 320 (március 20) tippre gonnaenodaethat azt írta: Nem állsz messze az igazságtól.

Kép forrása: GTAForums

Persze, még mindig nem tudni, hogy a Rockstar mit tervez és hogyan. Van GTA 6 vagy nincs? Ha gonnaenodaethat tényleg tudja az igazságot, akkor nem is kell olyan sokat várni arra a GTA 6 bejelentésre.

Szerinted lehet hinni a fórumozónak?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×