Emlékeztek még a Ballerekre? Egy évvel ezelőtt jelentek meg először a Fortnite-ban, azonban nem volt hosszú életű a karrierjük.

A nyolcadik szezon egyik újításaként érkezett egy évvel ezelőtt a Baller a Fortnite-ba. Egyértelműen a legszórakoztatóbb járművé nőtte ki magát, viszont a játéknak összességében nem tett túl jót.

A Fortnite-ban sosem voltak kulcsfontosságúak a járművek, egészen addig, amíg az Epic Games a hetedik szezonban újra nem gondolta a rendszert. A jópofa kiegészítőelemekből meta meghatározó, közösségbomlasztó elemek lettek. A repülőgépek bevezetésévek borult minden, egy szezonon keresztül tüntettek a játékosok azért, hogy kikerüljenek a játékból, végül a Vaultban kötöttek ki.

Aztán jött a nyolcadik szezon és a Baller-időszak.

One year ago today, we were blessed with the best vehicle! from FortNiteBR

Pontosan egy évvel korábban jelentek meg a Ballerek a Fortnite-ban, amik papíron tökéletesen beleillettek a játék szellemiségébe. Hatalmas, műanyag futógömbök, WC-pumpával felszerelve? Pontosan ilyenekre volt szükségünk a repülők után.

Viszont a bejelentésekor azt még nem tudtuk, hogy milyen hatással lesz összességében a játékra.

Rettenetesen erősek lettek, eleinte alig lehetett szétlőni őket, ráadásul félelmetesen mobilisak voltak. A kompetitív érát egyértelműen dominálták, a versenyek late game fázisa annyiból állt, hogy a játékosok jobbra-balra ugrándoztak a Ballerükben. Amikor nem, akkor meg a járművüket védték az építményekkel. Egy szó mint száz, rendesen gyér volt a nézői élmény.

Az Epic könnyedén orvosolhatta volna ezt a problémát azzal, hogy ha kiemelik a Ballereket a kompetitív playlistekből, s meghagyják szórakoztató elemeknek őket a normál módokban. Ám ehelyett megpróbálták egyensúlyba helyezni a járgányokat, nem túl nagy sikerrel.

Lehetséges, hogy már soha többé nem látjuk őket a játékban.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×