A legnagyobb Rainbow Six: Siege streamerek arra kérik a fejlesztőket, hogy ebbe a játékba is vezessék be a számukra előnyökkel járó lehetőségeket.

Bár több játékban már jelen van, a Rainbow Six: Siege még nem kapott streamer módot. Pedig lehet, hogy igenis szükség lenne rá, legalábbis ezt állítják a legnagyobb R6 streamerek.

„ Azt hiszem, épp itt az ideje a streamer módnak. Nem számít, hányszor nevezem át magam, nem számít, hogy unranked, quick vagy ranked. Nem tudom élvezni a fer 5v5 játékot. Látom, hogy mások is így gondolják” – írta Pengu a Twitteren.

Az olyan játékokban, mint a Fortnite vagy az Apex Legends, már létezik a streamer mód, amivel visszaszorítható a toxikus viselkedés, amivel tönkreteszik a steamerek játékélményét és műsorát. A leggyakoribb probléma ugye a streamsniping, ami azt jelenti, hogy a streamer ellen játszók a műsorból szereznek információt a játékhoz. Így könnyen, de tisztességtelenül képesek nyerni a steamer ellen. Egyes játékosok arra is képesek, hogy befolyásolják az egész meccs alakulását, mindez pedig rengeteg frusztráló csalást és zaklatást tesz lehetővé.

Jelen pillanatban nincs mód arra, hogy a streamer eltüntesse saját, vagy csapattársai nevét, így az mindig felfedezhető. Amennyiben tudják, hogy az a streamer, máris lehetőség nyílik kihasználni az élő adást információszerzésre.

 

A dolog mellé a híres tartalomgyártó BikiniBodhi is beállt, és a #BOSGACOG-hoz hasonlóan új hashtaget alkotott.

A legnagyobb streamerek számára szinte lehetetlen egy tisztességes meccs játszása, hiszen mindig lesz valaki, aki felhasználó nevének birtokában ellehetetleníti a játékot. Ez pedig bizony kihat a műsorra is. Az is előfordulhat, hogy egy-egy nagy tartalomgyártó már egyre kevésbé szeretne élőben játszani. Jelen pillanatban a streamsniping nem bűn, legalábbis nem annyira, hogy ban járjon érte.

A Ubisoft egyelőre nem reagált a streamerek kérésére. Szerinted jó ötlet, hogy a Rainbow Six: Siege-be is bekerüljön a streamer mód?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×