A frissen megjelent egyes részletei szerint jó eséllyel Pandaria lesz a legújabb helyszín.

A közelgő Hearthstone kiegészítő körül csak úgy izzik a levegő mostanában. Pre Release Eventek dátumából már az időpont is 99%-os, de leginkább a bejelentő GIF-en pörög mindenki. Ez a “véletlen” kiszivárgott, majd később hivatalosan is kiadott GIF ugyanis az első konkrétum, amit a közeljövővel kapcsolatban kiadott a Blizzard.

 

A benne szereplő karakterek és a színek alapján elsőre a nagák mélytengeri világát, Nazjatart látták benne a rajongók. Most azonban egy újabb elmélet látott napvilágot, mely szerint a helyszín teljesen máshol lesz.

Végre eljuthatunk Pandaria földjére is!

Ha ugyanis jobban megnézzük a GIF-ben szereplő karaktereket, mindegyikükről csak egy szobor látható. De mi van akkor, ha ez nem is szobor, hanem a hősök kővé változtatott alakja?

Lunara, Medivh és Morgle is a játékban elérhető hős portrék, így a GIF akár arról is szólhat, hogy az új kiegészítőben egy kővé változtatni képes új karakter érkezik. A World of Warcraft történetek között pedig egyből eszünkbe juthatnak a Moguk, akik történetesen Pandaria lakói.

 

A hivatalos bejelentést március 17-re ígérte a Blizzard, egyre jobban várjuk, mit tartogatnak nekünk a fejlesztők.

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×