Hatalmas robajjal érkezett meg a Warzone a Battle Royale-köztudatba. Még tart a learning curve, napról napra érkeznek a jobbnál jobb mechanikák.

A hónap legnagyobb győztese egyértelműen az Activision, a játékos közösség ugyanis imádja a frissen megjelent, új Battle Royale játékukat. A Call of Duty: Modern Warfare-be csomagolt Warzone ingyenesen játszható, a Free-to-Play formula pedig tudjuk jól, hogy kiválóan működik. Nos, a CoD esetében is bevált, több millióan ugrottak rá a címre 24 óra alatt, ez pedig rekord közeli teljesítmény.

Egy ekkora siker esetén természetesen a legmeghatározóbb streamerek is rárobbannak a játékra, így verbuválódott össze CouRage, DrDisrespect és DougisRaw is legutóbb:

 

Ráadásul ezúttal még tanulhattunk is tőlük valamit, a trió rábukkant a Warzone talán legerősebb mechanikájára.

A három játékos egyszerre használta el a meglévő UAV-jét, ami meglepő végeredménnyel szolgált. Egy UAV lehetővé teszi, hogy felderítsük a közelben lévő ellenfeleket. Viszont ha egyszerre hármat használ a csapat Warzone-ban, a hatásuk összeadódik. Ezzel a kombinációval az összes játékost képesek voltak meglátni a pályán.

Természetesen ők maguk is meglepődtek, viszont hosszútávon ez igencsak kifizetődő lesz, érdemes észben tartani mindezt. Ebből is látszik, hogy mennyire fontos a koordinált csapatjáték az új Call of Duty Battle Royale-ban.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×