Érdemes mindent megtenni az egészségünk megőrzése érdekében.

Az Apple hirtelen változtatott az álláspontján, mármint a termékeik tisztítását illetően. Korábban ugyanis a takarításhoz szimpla szappanos vizet ajánlottak.

Ám most ez megváltozott, valószínűleg a koronavírus-járványnak köszönhetően.

Köztudott, hogy a telefonok mágnesként gyűjtik a szennyeződéseket, köszönhetően annak, hogy a legtöbben egész nap nyomkodjuk őket, így a kezünkön található baktériumokat könnyedén átveszik. Emiatt különösen fontos a megfelelő tisztítási mód. Az Apple mostantól ehhez a művelethez a 70 %-os izopropil-alkoholos törlőkendőket javasolja, amellyel óvatosan kell áttörölnünk a telefon teljes felületét.

A művelet előtt viszont a gyártó kéri, hogy kapcsoljuk ki a telefonunkat, nehogy valami probléma csússzon közbe. Amint pedig végeztünk az alkoholos kendővel, utána száraz, lehetőleg puha kendővel töröljük át a készüléket. Ezek után pedig be is kapcsolhatjuk a kedvenc iPhone-unkat.

A különböző spray-ek kijelzőre permetezését szigorúan ellenzik, ilyenkor ugyanis a folyadék beszivároghat az illesztéseken, amivel akár ki is nyírhatjuk a telefonunkat.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×