Pokimane ugyan csak nemrég került be a CS:GO körforgásába, máris belefogott a CS:GO ládák népszerűsítésébe. De egy picit ezt most túltolta.

A CS:GO skinek és CS:GO ládák világa már régóta sötét területnek számít a játék életében. Rengeteg botrány robbant már ki körülöttük a múltban az esport bundázásoktól a hackelt fogadási oldalakig.

Gyakori vád szinte minden lootbox, így a CS:GO ládák ellen, hogy a streamerek jobb eséllyel nyitnak belőlük menő cuccokat. Az elmélet szerint ezeket a megbuherált ládákat előre programozott módon nyittatják ki a videósokkal, ezáltal kedvet csinálva az egyszerű játékosoknak. Ők persze semmit nem fognak nyitni belőlük, a cég meg kaszál.

Emlékezetes példa az összeesküvést kedvelők számára, Sparkles 3 évvel ezelőtti Souvenir Dragon Lore videója.

 

A legfrissebb témát pedig Pokimane szolgáltatta, miután egy az egyben megjósolta, mit fog nyitni a következő ládából. A streamer megjelenése a CS:GO-ban egyébként is hirtelen jött, sokan már a játékválasztás mögött is szponzorációt sejtenek.

„Egyetlen skint szeretnék nyitni, vajon megkapom? Tutira nem” – harangozta be a ládanyitást Pokimane. Előtte persze alaposan kifejtette, miért átverés a Shattered Web láda.

Természetesen azonnal kinyitotta, ráadásul StatTrak változatban.

A lényeg persze ezután jön, a szerencsés nyitás után egyből jött a marketing szöveg. „Ez a láda nem átverés, a Shattered Web láda tényleg megéri srácok!”

Valljuk be őszintén, elég nehéz nem hirdetést sejteni a háttérben. Az ide vonatkozó klipeket több tízezren megnézték már, az üzenet tehát akár szándékosan, akár tényleg véletlenül született, de célba ért.

Szerintetek is létező dolog a hackelt ládanyitogatás ismert streamerek számára?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×