A Riot Games elkezdte globálisan terjeszteni a Legends of Runeterra mobilverziójának applikációját. Hamarosan utazás közben is élvezhetjük a játékot.

Hatalmas lendülettel robbant be a köztudatba októberben a Riot Games online gyűjtögetős kártyajátéka, a Legends of Runeterra.

Mivel a Blizzard nagy sikernek örvendő Hearthstone-ja is megjelent mobilon, várható volt, hogy ezen a platformon is fel akarja majd venni a versenyt a Riot Games. Ám az októberi, első tesztidőszak során annak is örülni lehetett, hogy egyáltalán PC-n játszható a Legends of Runeterra, így a játékosoknak egy kicsit vissza kellett venniük az igényeikből. Azóta viszont már nyílt béta státuszban robog a Riot kártyajátéka, így egyre többen kezdtek el újból a mobilos verzió irányába kacsintgatni.

A Riot Games pedig végre valahára elhozta a játékosoknak a lehetőséget a mobilos játékhoz.

Legends of Runeterra mobile is out! from LegendsOfRuneterra

 

Március tizedikével kezdődően a kiadó elkezdte globálisan terjeszteni a mobilos verziót. Először Szingapúrban vált elérhetővé az IP, rá pár órára már Észak-Amerikában is feltűnt az online store-okban. Az európai App Store-ban még nem találkoztunk a játékkal, de ez alapján már csak órák, vagy maximum napok kérdése, hogy itt is elérhetővé váljon.

A Legends of Runeterra mobil nézetben

A játék még csak béta státuszban van, a végeleges verzió kliense és játékmenete biztosan változni fog még. A visszajelzések alapján úgy tűnik, nincs régiókra lebontva a játék. Ez pedig azt jelenti, hogy jelenleg a világon bárkivel összecsaphatunk a mobilunkról.

Reméljük hamarosan mindenki számára elérhető lesz a Runeterra-élmény!

https://www.facebook.com/groups/LegendsofRuneterraHun/

×