A játékból kivett Hearthstone Battlegrounds hős átalakítására még nem találtak ideális megoldást. Felmerült a Hero Power és a Minion Pool átalakítása is.

A Hearthstone Battlegrounds legfrissebben parkolópályára tett hőse egyelőre a cserepadon pihen. Tirion erejéhez nem is férhetett kétség, minden régió minden szintjén ő volt a legkeresettebb hőse a játéknak. Kis túlzással úgy is mondhatnánk, akinek a játék elején feldobta, szinte minden esetben ki is vette Tiriont.

És nem csak hogy kivették, amíg aktív volt, a játék legjobb győzelmi arányát is ő szállította.

Dean Ayala vezető fejlesztő a napokban egy kis betekintést is engedett Tirion sorsába, amikor feltárta a játékosok előtt az eddig kipróbált nerfeket:

„A legerősebb hős, minden régiót figyelembe véve Tirion volt a kitiltása előtt. Azóta már leteszteltük azt is, hogy milyen lenne, ha 2 manába kerülne a Hero Powere. Arra is gondoltunk, hogy átalakítjuk a Minion Poolt, de ezt kioptimalizálni sokkal több időbe telik.”

Ebből tehát kiderül, a fejlesztők visszavárják Tiriont egy balanszolt változatban. Egyelőre a Minion Pool átalakításán dolgoznak, vélhetően amiatt, hogy ne buffoljon túl sok lényt a képessége. Főleg a játék korai szakaszában, akár már level 1-es minionok esetében.

Szerintetek milyen formában tér majd vissza Tirion a Battlegrounds-ba?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×