Miközben már elindult a Rainbow Six: Siege új éve, a Y5S1 map rotation a tesztszerver alapján már tudható. Ezeken a mapokon játszhatunk az új szezonban.

Új év, új évad, így a Rainbow Six: Siege-ben ismét megváltozik az is, hogy egyes játékmódokban mely mapok lesznek elérhetők. Ne feledjétek, hogy a legfontosabb változásokról már írtunk a Void Edge kapcsán, illetve azt se, hogy az új évaddal átalakult Oregon map is.

Nézzük, hogy a tesztszerveren alapján mely mapok érhetők el most. Természetesen az éles szerveren ez még alakulhat, amennyiben így lesz, azt javítani fogjuk a cikkben.

Quick Match

A casual játékmódban a következő mapok érhetők el most: Bank, Border, Chalet, Clubhouse, Coastline, Consulate, Fortress, Hereford Base, House, Oregon, Outback, Theme Park, Villa.

Változások: Hereford Base, House és Outback bekerült, Kanal, Skyscraper és Yacht kikerült, Oregon átalakított verziója bent van.

Ranked, Unranked

A Ranked játékmódban a következő mapok érhetők el most: Bank, Border, Chalet, Club House, Coastline, Consulate, Kafe Dostoyevsky, Kanal, Oregon, Outback, Theme Park, Villa.

Változás: Oregon átalakult.

Esport

Az esports bajnokságok mapjai is átalakultak. Most Border, Clubhouse, Coastline, Consulate, Kafe Dostoyevsky, Theme Park és Villa mapokon lehet játszani.

Ne feledjük, hogy az új évadban a játékmód-választó képernyő is átalakult:

Kép forrása: Ubisoft

Ha minden igaz, most tehát ezek a mapok vannak jelen a különböző játékmódokban. Amennyiben ez változik, azt mihamarabb javítjuk. Az Operation Void Edge már elérhető az éles szervereken. Jó szórakozást hozzá!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×