A Call of Duty: Warzone egy olyan funkciót tartalmaz, ami eddig egyik battle royale játéknál sem volt jellemző. Megemlékezik hős halottairól.

A Call of Duty: Warzone sok új lehetőséggel, élménnyel vár mindenkit, illetve egy olyan elemmel, ami nekünk már most nagyon tetszik. Fontos lesz tehát figyelni, hogy mi történik, amikor véget ér egy meccs.

Sajnos a battle royale játékok velejárója, hogy valaki nyer, és közben vannak sokan, akik meghalnak a meccs során. Az Activision azonban gondol azokra, akik elhullottak, így megtisztelve a kemény erőfeszítést, nevük a végén egy „In Memoriam” listában olvasható lesz, akár egy film szereplői.

 

Miközben látjuk az meghalt játékosok neveit, egy videó is látható a győztes játékosokról, akik kimenekülnek a csatatérről, így persze a főszerephez azok jutnak, akik megnyerték a csatát.

Kép forrása: Twitter

Úgy gondoljuk, hogy ez nem csak egyedülálló, de hihetetlenül jó ötlet volt, hiszen mind a győztesek kiemelt dicsőséget kapnak, de azok is megkapják a nekik járó tiszteletet, akik közben lehasaltak a harcmezőn. Az biztos, hogy érdemes lesz kivárni a végét, hogy lássuk a nevünket a hősi halottak listáján. Ha pedig szeretnénk magunkat látni a meccsek végén, érdemes lesz ádáz küzdelmet folytatni a győzelemért.

A Call of Duty: Warzone ingyenesen is játszható, március 10-től PC-n és konzolokon. Te már készíted a helyet a játéknak?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×