Sokaknak herótjuk van már a sok Lux skintől, de még így sem a demáciai varázsló rendelkezik a legtöbb League of Legends kinézettel.

A League of Legends a világ egyik legsikeresebb online játéka. Több mint 10 éve töretlenül a piac első negyedében tanyázik, folyamatosan fejlődik és szépül. Mindezt úgy, hogy egyébként egy Free-to-Play játékról beszélünk. Hogyan lehetséges ez? Nos, a Riot Games mikrotranzakciókból tartja el a játékot, ezek között a legközkedveltebb kategória a skinek csoportja.

Ennyi idő alatt bőven készült kozmetikai tartalom a karakterekhez, így mondhatjuk, hogy rendesen fel van duzzasztva a kategória jobbnál jobb skinekkel. Összesen jelenleg 148 karakter található meg a játékban, amikhez folyamatosan készülnek a kiegészítők. Legendary, Ultimate skinek, na meg különböző skincsaládok, amikbe több hős is képviselteti magát egyszerre.

Jelenleg az éles szervereken a 10.5-ös ciklus pörög, ezt pedig most átvilágították, s megnézték, melyik karakter pontosan mennyi skinnel rendelkezik jelenleg a játékban.

A League közösségen belül létezik egy meme, miszerint: „Lux minden második frissítésben új skint kap„. A gyűjtés eredménye szerint ez csak egy ferdítés, amin biztosan sokan meg fognak lepődni. Viszont mentségükre szóljon, így is átlagon felüli mennyiségű kinézettel rendelkezik a hős. Arról már nem is beszélve, hogy a 10.6-ban további kettővel fog gazdagodni.

Forrás: Reddit

Jelenleg a legtöbb skinnel rendelkező karakter Miss Fortune, a lövész összesen 14 kozmetikai tartalmat kapott az elmúlt 10 évben. Második helyen Alistar és Ezreal áll 13-mal, a dobogó legalsó fokára pedig összesen öten is felfértek, Akali, Annie, Garen, Katarina és Ryze is 12 skint tudhatnak magukénak. Egyetlen skinnel rendelkezik Sett és Aphelios, a LoL két legújabb hőse, valamint Ornn, aki remélhetőleg még ebben a félévben megkapja következő kinézetét.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×