A 38 éves japán hős, Hanzo Shimada egy hiba miatt ellehetetleníti a játékot, hiszen szinte alig lehet eltalálni. A hitbox a felelős.

Hanzo az egyik olyan hős az Overwatch-ban, aki a megjelenés óta játszható, de még ma is az egyik legkedveltebb karakter. Képességei nem csak hatásosak, de stílusa, története és neve miatt igen menő hősnek számít. Most azonban egy probléma kapcsán került a figyelem középpontjába, hiszen a hitbox olyan hibát mutat, amivel szinte lehetetlen ellőni a hőst.

Egy játékos nemrégiben videót is feltöltött arról, hogy amennyiben Hanzo a falnak rohan, a hitbox visszaáll az eredeti álló helyzetbe, miközben a karakter még mindig teljesen máshogyan, máshol látható. Így gyakorlatilag lehetetlen ellőni, néha a fejlövés sem hatásos. A felvételeken nagyon jól látszik a probléma, ami egyértelművé teszi, hogy bizony komoly kihívás lehet így harcolni ellene. Egyes karakter skinek esetében a hitbox további problémákat mutat.

 

A Twitch streamer egyébként hasonló problémát fedezett fel Ana esetében is.

 

Remélhetőleg annak, hogy sokan panaszkodnak rá a Reditten, talán a fejlesztőkhöz is eljut a probléma híre, és a Blizzard orvosolja a problémát. Addig pedig nem árt óvatosnak lenni, ha Hanzoval kerülünk szembe.

Te is találkoztál már az említett hitbox hibával?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×