A kaníai állam igencsak rövid pórázon fogja a videojátékokat. Ezúttal a Fortnite egyik legújabb Battle Pass Outfitjén kellett változtatni.

Nagy lendülettel halad előre a Fortnite második felvonásának második szezonja. A Top Secret névre keresztelt szezon főszereplői egy hatalmas bandaháborúban vesznek részt, mi játékosok pedig a hetek során eldönthetjük, melyik oldalra álljanak. Két nagyobb frakció feszül egymásnak a Battle Royale szigeten, a Shadow és a Ghost.

Minden Battle Royale Outfit kapott saját küldetéseket, amiket ha teljesítünk, dönthetünk sorsukról. Csupa feketébe, vagy fehérbe akarjuk-e látni őket a jövőben. A döntésünk azért kulcsfontosságú, mert a későbbiekben nem változtathatunk ezen, bizony az adott csoporthoz láncoljuk karakterünk.

A Battle Pass első olyan Outfitje, akinek sorsáról dönthettünk, a Grotto banda vezetője, Brutus. Vagy ráaggattunk egy hatalmas fehér sisakot, vagy koponyamintás, fekete maszkot húzhattunk a fejére.

Epic Games

Kivéve Kínában!

Az ázsiai országban komoly megkötésekkel lehet csak játékokat üzemeltetni, így a Fortnite-ot is régióra kellett, hogy szabja az Epic Games. Náluk máshogy működik a Vihar, de még a játékidő is korlátozva van. A keleti országban tiltott minden olyan szimbólum, ami a halált jelzi, így Brutus maszkját sem helyezhették rá speciális stílusra.

Így lett Kínában Shadow Brutusból egy felpumpált Hitman:

Mi tagadás, szívesen látnánk ezt a verziót, mint másodlagos stílust a többi régióban is. Már csak azért is, mert itt úgy tűnik, az Epic lehagyta a megkérdőjelezhető nyaktetoválást, így egy sokkal letisztultabb skint kaphatnánk.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×