Az utóbbi időben csak úgy záporoznak a GTA 6 pletykák, mindig egy újabb és újabb dátum bukkan fel a horizonton. Eddig viszont még egyikből se lett semmi.

A gamer világ már évek óta a Rockstar nagy bejelentését várja. A bejelentést, melytől a GTA 6-ot reméli minden rajongó, aki valaha is belekóstolt az autólopással és brutalitással vegyített küldetések magával ragadó forgatagában. A Grand Theft Auto sorozat legújabb darabja azonban csak nem akar megjelenni, pedig már hónapok óta folyamatosan jönnek róla a pletykák. Szinkronhangok, korábbi részekben dolgozó kaszkadőrök és névtelen szivárogtatók öntenek újra és újra olajat a várakozás tüzére.

Konkrétum azonban sehol semmi, még egy apró hivatalos bejelentésecske sem.

Ebbe a sorba áll most be egy újabb 4Chan nyom, melyet egy Rockstar logós, névtelen felhasználó töltött fel.

A szivárgás viszonylag egyszerű, kár is lenne túlmagyarázni: GTA 6, március 25. Ez persze önmagában semmi, hiszen ezt bárki odaírhatná, van azonban egy tényező, mely miatt akár érdemes is lehet komolyan venni a bejegyzést. Legalábbis komolyabban, mint a többi eddigi szivárgást, melyek mind kamunak bizonyultak…

Egyrészt maga az oldal is fontos, hiszen a Red Dead Redeption 2 bejelentése pont ugyanitt, pont ugyanilyen körülmények között derült ki. Akkor is egy névtelen, Rockstar logós forrás szivárogtatta ki a dátumot, ami akkor be is jött. Innentől kezdve tehát nem árt odafigyelni arra a március 25-re.

 

×