SoaR Carl persze nem a játékban, hanem a való életben lövöldözött, a szolgáltató pedig véglegesen letiltotta a Twitch-ről.

Úgy tűnik a nagy streaming platformok közti versenyben nemcsak az a lényeg, hogy a legnagyobb tartalomgyártókat, például Pokimane-t meg tudja valaki szerezni magának. Fontos az is, hogy a szolgáltatott tartalom családbarát, biztonságos legyen, ehhez pedig szigorú szabályok és még szigorúbb következmények kellenek.

A GameRant számolt be a legutóbbi ilyen esetről. SoaR Carl egy éles, töltött lőfegyverrel hadonászott, csak viccelődésből. Azonban eközben a fegyver véletlenül elsült, és eltalálta a streamer egyik monitorját. A Twitch erre reakcióul azonnal véglegesen kitiltotta a platformról, a SoaR Gaming csapata pedig szintén kizárta tagjai közül.

https://www.youtube.com/watch?v=hVFKjEsdH90

 

A streamer azóta YouTube-on tett közzé egy közleményt, melyben így fogalmazott: „akár józan vagy részeg vagy, a fegyverek nem játékok. Még ha két éve tapasztalt fegyvertartó is vagy, akkor is csinálhatsz valami hülyeséget. Csak annyit tudok mondani, hogy sajnálom, és minden büntetést megérdemlek.”

Szerintetek jogos volt a büntetés, vagy meg kéne bocsátani egy ilyen bakit?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×