Egy Call of Duty: Modern Warfare játékos arra hívta fel a figyelmet, hogy egy gomb véletlen lenyomása meglepetést okozhat a Battle Pass-ban.

Nemrég egy Modern Warfare játékos saját kárán tanulta meg, hogy bizonyos gombok nyomkodása nem kifizetődő a Battle Pass szintek nézegetése közben. A Redditen 19Dan81 arra hívja fel a figyelmet, hogy egy bizonyos gomb lenyomásával akaratlanul is szintet vehetünk.

„Mindenki vigyázzon, amikor a Battle Pass-ban nézegeti a elérhető jutalmakat, melyeket még nem nyitott meg. Van olyan rejtett KeyBind PC-n, aminek lenyomása azonnal megveszi a szintet” – írja a játékos.

Kép forrása: Reddit

A történet nagyon egyszerű: amikor a játékos egy még meg nem szerzett itemet akart megnézni, megnyomta az „R” gombot, hogy többet tudjon meg az adott fegyverről. A játék viszont azonnal kiírta: „a szint megvásárolva”. A képernyőn semmi nem utal arra, hogy az „R” gombbal ezt lehet elérni.

A vásárlás költsége 300 CP volt, ami sokak számára soknak számít, főleg akkor, ha valaki alapvetően nem szeretne vásárolni. 19Dan81 az Activision Supporttal is felvette a kapcsolatot, ám eddig nem kapott választ.

A Reddit bejegyzés alatt persze feltették a kérdést: miért nyomkodja az R betűt a Battle Pass oldalán?

Erre válasz, hogy nemrégiben operátor-küldetéseket áthelyezték, és az R gombbal lehet azokat megjeleníteni. Korábban sosem nyomott R-t a Battle Pass-ban, de azt gondolta, logikus, hogy az R lenyomásával itt is előjönnek a még meg nem szerzett fegyver részletei. Hát, nem így lett.

Mindezzel csupán figyelmeztetni szeretnénk a játékosokat, hogy amennyiben nem kívánnak akaratlanul vásárolni, és szeretnék tovább gyűjteni a nehezen megszerzett CP-t, úgy ne nyomkodják az R gombot a Battle Pass képernyőn!

Te is találkoztál már ezzel a problémával? Vagy szerinted ez nem is probléma?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×