A Konami ma bejelentette, hogy a Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution 2020. március 24-én jelenik meg konzolokra és PC-re. A már léerhető Switch verzió frissítést kap.

A népszerű kártyajátékon alapuló Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution keretében a párbajozók minden eddiginél több, tízezret is meghaladó számú kártyából állíthatják össze paklijukat. A játék olyan élményt kínál, amit minden szintű párbajozó élvezhet, a mind a hat animációs sorozatot ismerő rajongóknak pedig lehetőséget nyújt, hogy újra átéljék a játék éves múltját, köztük a széria legemlékezetesebb pillanatait.

 

A Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution főbb jellemzői:

  • A párbajstratégiák új szintre lépnek a több mint 900 vadonatúj kártyával, melyekkel együtt a játékban összesen több mint 10000 kártyából válogathatsz
  • Új VRAINS karakterek csatlakoznak a párbajokhoz, köztük VAris, Emma, Lightning és sokan mások
  • Élj át vadonatúj összecsapásokat és történeteket a teljes VRAINS animációs sorozatból
  • A PlayStation 4, Xbox One és PC verzió tartalmazza a Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist összes eredeti és DLC tartalmát, valamint megjelenés óta kiadott frissítését

Kép forrása: Cenega

A Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution 2020. március 24-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, Nintendo Switch-re pedig már elérhető.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×