Ezek a képi hibák teljesen egyértelművé teszik a helikopterek érkezését. Biztosak lehetünk abban, hogy hamarosan már repkedhetünk.

A napokban beszámoltunk róla, hogy a Fortnite Chapter 2 Season 2 első előzetesében megjelenő helikopter(ek) több, mint valószínű, játszható és használható járművek lesznek.

Természetesen az adatbányászok izomból ráfeküdtek a témára, és találtak is igen beszédes sorokat. A helik 1500 hp-val rendelkeznek, tudnak majd sebezni és boost képességük is lesz, amivel nagyobb sebességre tehetnek szert.

Most egy szemfüles Reddit felhasználó lett figyelmes egy grafikai anomáliára, amely teljesen átépít egy egész épületet:

Came across this render glitch, I guess this house will be updated soon from FortNiteBR

A videót közzétevő játékos egyszerű hibának tartotta és megjósolta, hogy az Epic hamarosan javítja is a hibát.

A kommentek között azonban érdekes elméletet ütötte fel a fejét.

Egy kommentelő szerint simán elképzelhető, hogy a ház orientáció változása annak köszönhető, hogy az egyik modell a már helipad kompatibilis állapot, a helikopter-leszállópálya így jobban elfér majd.

Természetesen nem minden szemtanú készít videót. Így lehetséges, hogy a kommenteket olvasva megtudhattuk, Pleasent felé tekintve, a focipálya körül több épület is ezzel a hibával jelenik meg.

Azt szinte biztosra vehetjük, hogy nem szándékos a vizuális hiba, gondot azonban mégsem okozott, sőt. Több játékos visszajelzése alapján kijelenthetjük, kifejezetten örülnek annak, hogy minden nap történik valami a kedvenc játékuk körül.

Fejléc: dexerto

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×