Felröppent a hír, hogy hamarosan, akár néhány napon belül már ráfeszülhetünk a VALORANT-ra. Most a Riot Games is megszólalt az ügyben.

Még mielőtt elkezdenénk foglalkozni a cikk témájával, egy pillanatra tekintsünk rá a címre. Nem egy elírás a csupa nagybetűvel közölt játékcím, a kiadó kikérte magának a közösségi oldalakon, az új FPS játék nevét bizony így kell helyesen leírni. A jövőben tehát megpróbáljuk mi is ilyen formában használni a VALORANT címet, még akkor is, ha kissé esetlennek tűnik írásban.

Az FPS játékok szerelmeseinek körében mostanában hot topic a VALORANT, amivel rendesen ráígért a kategóriára a Riot. Taktikus lövöldözés, képességekkel megspékelve a lehető legjobb körülmények között? Mindez valljuk be, hívogatónak hangzik, hát még az, hogy erősen kompetitív, esportjátéknak tervezik.

Eurogamer

A fent látható szövegrészletet az Eurogamer hozta le, azt írták: a VALORANT megjelenését 2020. nyarára datálja a kiadó, míg a bétaidőszak elindulása napokon belül várható.

Nos, mint kiderült, ezek a híresztelések hamisak, a Riot Games cáfolta, hogy napokon belül belevághatunk a bétába.

A kiadó a koronavírus miatt minden házon belüli, meghívásos tesztidőszakot törölt, viszont arra kérték a közösséget, hogy figyeljék a hivatalos bejegyzéseket, mert lesz bőven bejelenteni valójuk. Reméljük ez azt jelenti, hogy a kellemetlen egészségügyi helyzetnek miatt legalább annyi boldogság jut nekünk, hogy felgyorsítja a béta megjelenését.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×