Nem a helikopter lenne az első meglepetésként érkező jármű a Fortnite világában. Ha hihetünk a híreszteléseknek, nemsokára meglátjuk, mit hoz ki ebből az Epic Games.

A helikopterek létezése már a Season 2 első előzetesében nyilvánvalóvá vált, azóta csak megerősítette az Epic Games a gyanút. A térképen felbukkanó helikopter leszállópadok, vagy az egyik promóciós kép is elég beszédes a témában.

Sejtelmes kép, középpontban egy felszálló helikopterrel. Kép: Epic Games

Fentebbi képen a The Grotto nevű helyszín szerepel, melyet meg is rohamoztak a játékosok, eddig azonban nyoma sem volt a helikoptereknek.

A Season 2 első frissítésének a fájljai sok újdonságot és még több munkát hoztak az adatbányászoknak. Ezekből az új programsorokból tudták kiolvasni, hogy bizony a közeljövőben érkezhetnek a várva várt helikopterek. A játékfájlok között szerepel egy Default.Choppa nevű változó, melynek minimum és maximum értéke van meghatározva. Ez valószínű a jármű spawnolási arányát hivatott szabályozni.

A megbízhatónak számító HYPEX további információkat árult el a helikről:

 

Az adatbányász szerint tehát a járműveknek 1500 életereje lesz, tudnak majd plusz sebességet kapni a boost segítségével és bizony sebzést is tudnak okozni, ha eltalál valakit.

Sok játékos az aggodalmát fejezte ki, ők attól félnek, hogy megismétlődik a Stormwing-es időszak, a szivárogtatott hírekből azonban kiderül, a heliken nem lesznek fegyverek.

Már épp itt az ideje, hogy új jármű kerüljön be a Fortnite világába. Ti örültök a helikopter érkezésének, vagy jobb lenne nélkülük az élet?

Fejléc: fortniteintel.com

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×