A CoD fejlesztők vélhetően elfelejtettek szólni róla, de lefelé menet sokkal könnyebb használni a létrákat, mint eddig hittük.

Számos olyan játékelemet fedeztek már fel a Call of Duty: Modern Warfare játékosok, melyekről a fejlesztők nemes egyszerűséggel elfelejtettek szólni nekünk. Ilyen például amikor mountolt állapotban tüzelési módot akarunk váltani, és karakter kiáll a mountból és az ADS-ből. A szemfüles CoD játékosok most egy hasonló rejtett játékelemen pörögnek, ami ráadásul hasznos is.

A guggolás gombot lenyomva tartva, lecsúszhatunk a létrákon.

Did anyone else not know you can slide down ladders by holding the crouch button??? from r/modernwarfare

Gyors, egyszerű és biztonságos módja a lefelé haladásnak, melyet nem biztos, hogy mindenki ismert a Modern Warfare játékosok közül. Való igaz persze, hogy kevés alkalommal lesz ténylegesen szükségünk rá. Mindenesetre még mindig hasznosabb, mint a töltőképernyő bárgyú tanácsai, ebben egyet kell értenünk.

Card

De valójában, még ha csak ritkán is fogjuk használni, az se baj. Jó látni, hogy a fejlesztők odafigyeltek ezekre az apró, életszerű megoldásokra a programozás során. Csak kár, hogy nem szóltak róla senkinek.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×