Az adatbányászok sosem pihennek. Korábban is már voltak utaló jelek, most azonban már a játékfájlok is Lobát „emlegetik”.

Revenant epikus érkezése után már mindenki a következő hősre kíváncsi az Apex Legends-ben. Bár hivatalosan még mindig nem lett megerősítve, szinte biztosra vehető, hogy Loba érkezik legközelebb a játékba.

Amióta megjelent az Apex Legends Season 4 cinematic videója, a közönség minden egyes képkockát darabokra szedett, hogy az összes információt kinyerjék a látottakból. A legtöbb kérdés a rejtélyes, hátrahagyott kislányt ölelte körbe, Lobát, akiről egyre többet tudunk.

A sok arcú Rosie. Forrás: Dexerto

A fiatal lány, Loba, más néven Rosie már jó ideje a Respawn víziójának a részese, most végre debütálhat az Apex Legends-ben, mint játszható karakter.

Annak ellenére, hogy már a képességét is ismerjük, arról nagyon kevés információnk van, hogy egyáltalán megközelítőleg mikor érkezhet a játékba.

Videó a kiszivárgott taktikai képességének animációjáról:

 

Egy azóta már törölt képen a távoli jövőben is érkező karaktereket is említik. A Screenshot azóta lekerült eredeti helyéről, azonban az internetnek van egy csodás funkciója, mutatjuk:

A jövőben akár Rampart, Valk, Blisk és Downfall is érkezhet.

A megerősítések jól jönnek, azonban a Respawn nem igazán tud vigyázni a titkaira. Belsős e-mail cím is szivárgott már ki, sőt a karakterek stádiumáról is pontos információt kaphatunk, ha hiszünk a kiszivárogtatott anyagnak.

Állítólagos fotó a Respawn stúdióból.

Bár a fenti infók alapján egészen biztosan kijelenthető, hogy Loba érkezik, mindig érdemes néhány lépés távolságból figyelni a hasonló híreket. Ki tudja, lehet hogy csak a Respawn trollkodik velünk egy hatalmasat.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×