Emlékeztek még a srácra, akit ragasztószalaggal erősítettek a plafonra és onnan játszott? A kép bejárta az internetet, most pedig egy dokumentumfilm keretein belül megtudhatjuk, mi is történt aznap a LAN partin.

Vajon hogyan tudott mosdóba menni? Mennyi lehetett a K/D/A-ja? Egyáltalán hogyan került oda? A készülő dokumentumfilm minden kérdésünkre választ szeretne adni, sőt még többre is.

A Duct-Taped Gamer című dokumentumfilm egy igazi oknyomozást ígér a legendássá vált fotó körül. A készítők tényleg nem a levegőbe durrogtatnak, a film ugyanis tartalmaz egy interjút magával az emberrel, az érinthetetlen, ragasztószalag-király CS játékossal, Drew Purvis-szel.

Az egész dokumentumfilmet Luke Skywal… akarom mondani Mark Hamill fogja narrálni, ettől csak még nerdebbé varázsolva a produktumot.

A szóban forgó kép egyébként valamikor a 2000 évek elején született. A tartalmán kívül azonban az is rendkívül különlegessé teszi, hogy a közösségi oldalak megjelenése előtt sikerült bejárnia az internetet.

Már egy másfél perces előzetest is kaptunk:

 

A PC-s világ azóta rengeteg fejlődött, az izzadtságszagú és gyors kaját halmozós idők (sajnos) már elmúltak. Azonban mindenkinek tartogat így is jó pillanatokat a film. Akik átélték ezeket, azoknak egy nagyon jó nosztalgikus élmény lehet, akik pedig nem, talán kedvet kapnak egy igazi LAN parti megszervezéséhez.

Az Internet Legends: Duct-Taped Gamer idén érkezik, ha nem is a mozikba, de az internetes felületekre. Egyet megígérhetünk, mi itt leszünk és mindenképpen értesítünk benneteket.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

×