A Rainbow 6 Quarantine népszerűsítésére készült képek hamarabb kiszivárogtak, mint a Ubisoft szerette volna. Ráadásul két koordinátát is elárultak.

A Rainbow 6 Quarantine érkezéséről új fejlemény továbbra sem érkezett, apróbb nyomok azonban időről időre azért felbukkannak a játék körül. Ezúttal a játék népszerűsítő kampányára gyártott képek szivárogtak ki egy ArtStation profilnak hála. A képeken jobbára a történet szempontjából fontos oltóanyag látható.

„Rainbow 6 Quarantine – Népszerűsítő grafikák. A képeket a Ubisoft felkérésére készítettük Brent Ashe barátommal” – írja a művész.

A játékosok persze egyből elkezdtek nyomok után kutatni, és aki keres az talál.

Éles szemmel kiszúrtak két városnevet és két koordinátát is az egyik képen.

Valamint a „Rainbow Epidemic Advance Confinement Team” jelölést is, hogy még hitelesebb legyen a dolog:

A koordináták San Francisco és New York városába mutattak, az ott lakók pedig szépen le is csekkolták, mit is jelölnek. Mindkét helyszín a városháza épületére, tehát kormányépületre mutat a rajzokon. Azt, hogy mit jelent a két város, és hogy mire utalhat a városháza és az oltóanyag kapcsolata, egyelőre senki sem tudja. Az események azonban kezdenek felpörögni, és remélhetőleg a jövőben további nyomokat kapunk majd a Quarantine-ról!

×