Legutóbb 2016 októberében tudta legyőzni Bo3-ban a Liquid együttesét a Na’Vi, most Katowicében megtörték a rossz sorozatot.

Úgy tűnik, hosszú keresgélés után a Na’Vi végre megtalálta a tökéletes lineupot. Mióta ugyanis Boombl4 irányító, B1ad3 a háttérből dirigál és megérkezett Perfecto is, szinte szárnyal az ukrán csapat.

Az IEM Katowice során ráadásul egy több mint 3 éves átkot is megszakítottak.

Bo3-as meccsen ez előtt csak 2016 októberében sikerült lenyomniuk a Liquidet. Legközelebb 2017-ben találkoztak velük Bo3-as meccsen, és azóta folyamatos vereség volt ellenük a mérleg. A gát azonban most 3 év után átszakadt, a Na’Vi megfiatalított ötöse sima 2:0-ra lenyomta a EliGE-éket.

 

„Úgy érzem a mostani játékosok egyéni teljesítménye a legjobb, ami valaha is összegyűlt a Na’Vi-ban. Ha mindenki koncentrál, bármilyen kört lehozunk.” – értékelt s1mple a csapat teljesítménye kapcsán.

És tényleg nem csak a levegőbe beszél. Az IEM Katowice versenyén a legrosszabb Na’Vi játékosnak is 0.99-es ratingje van jelenleg.

„Mindenki szépen fejlődik, megértjük egymást a pályán. Pontosan tudjuk, hogy 100%-ot kell nyújtanunk ahhoz, hogy kihozzuk magunkból a maximumot.”

A Na’Vi-ra az elődöntőben újabb kemény erőpróba vár, az Astralis ellen vonulnak csatába.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×