Avagy egy régi nagy szivárogtató ismét megszólalt.

Akik régebb óta követik a PUBG fejlődését, azoknak biztosan ismerős lehet Allthenewsisgoodnews neve, akinek rengeteg információt köszönhettük korábban. Ő volt az, aki megjelenés előtt bemutatta Vikendit, ami után a PUBG Corp.-nál is betelt a pohár, így megkeresték a szivárogtatót és ahelyett, hogy feljelentették volna, felvették a fejlesztőcsapatukba.

Emiatt az egyik szemünk sírt, a másik meg nevetett, ugyanis így többé nem kaptunk új infókat Allthenewsisgoodnews-tól, viszont egy tapasztalt fejlesztővel bővült a játék koreai fejlesztőcsapata. Most viszont a nagy csend után ismét megszólalt, immáron a PUBG Corp. égisze alatt:

„A PUBG 7. szezonja elképesztő beteg, sokkal jobb, mint arra bárki számítana”

Ezen felül azt is elárulta Allthenewsisgoodnews, hogy mikor lesz hivatalos a 13. szezon startja. Nos, erre még várnunk kell, ugyanis másfél hónap múlva, április közepén fog érkezni az új szezon. Ami nem csoda, hogy odébb van, hiszen nemrég kezdődött a 6. szezon.

Allthenewsisgoodnews azt is elárulta, hogy nem az anti-cheat fejlesztésekre gondolt, azt ugyanis folyamatosan javítja és felügyeli a PUBG Corp. anti-cheat részlege.

Nos, kíváncsian várjuk, hogy mégis mi fog érkezni. Ti mire tippeltek?

×