A Fortnite legújabb szezonjának „rejtett” Outfitje nem más, mint Deadpool. Ám ahogy az eddig is történt, meg kell dolgozzunk a speciális tartalomért.

Elkezdődött a Fortnite Chapter 2 második szezonjának második játékhete. Ez azt jelenti, hogy új küldetések érkeztek, amiknek köszönhetően felgyorsíthatjuk a Battle Pass tartalmaink feloldását.

Ezen a héten bőven kaptunk rendhagyó feladatokat, shotgunokkal kell ugrándoznunk és fel kell kutassunk olyan ellenfeleket, akik valamilyen oknál fogva tengerszintben fölöttünk állnak. Biztosan lesznek olyan játékosok, akiknek eltart majd pár napba az új feladatok teljesítése.

Apropó feladatok, Deadpool első heti küldetéseit már valószínűleg mindenki teljesítette, így tűkön ülve várták a játékosok a második feladatsort. Az viszont az istenért sem akart megjelenni a kliensünkben.

Mint kiderült azért, mert Deadpool Challenge listája nem csütörtökönként, hanem péntekenként fog frissülni ebben a szezonban!

A várható feladatok listája:

  • Találd meg Deadpool tejesdobozát
  • Kutass fel három chimichangát a főhadiszálláson

Ezzel megtörte az eddigi rendszert az Epic Games, eddig ugyanis minden feladat egyszerre frissült. Összességében véleményem szerint jó döntést hoztak a fejlesztők, így mindig lesz mit csinálni a Fortnite világán belül.

A Skin-Tracker oldal ráadásul már fel is használta a forrásfájlok között található Deadpool skin modellt, s megnézték, hogyan fog kinézni a karakter játék közben. Íme a rövid bemutató:

 

Most már tehát azt is tudjuk, hogy pontosan miért küzdünk heteken keresztül. Az Epic rendesen kitett magáért ebben a szezonban, magasra tették a lécet ezzel a Battle Pass kollaborációval.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×