A Rockstar Games végre elhozza a legmenőbb Forma 1-es kocsikat a GTA Online világába. Velük együtt néhány új verseny is érkezett.

A GTA Online fejlesztői továbbra is hetente szállítják nekünk a friss tartalmakat. Az egyik régóta várt frissítés érkezett meg most, hiszen bekerültek a játékba a Forma 1-es autók. A Diamond Casino & Resort valószínűleg a múlt héten óta legnépszerűbb, hiszen akkor már a Progen PR4-et meg lehetett nyerni a Lucky Wheel pörgetésével.

Kép forrása: Rockstar

Most azonban TexFunz2 a Twitteren rávilágított arra, hogy már meg is vehetjük az autókat a játékban. A február 27-i frissítéssel a PR4 és az R88 is lett megvásárolható, sőt 7 új Open Wheel verseny is érkezett.

A Forma 1-es autók egyébként korábban a PC-s modoknak köszönhetően kerülhettek be a GTA 5-be, ami valószínűleg a fejlesztőket is elgondolkodtatta. A Progen PR4 így kerülhetett be az Online-ba is. Most viszont végre a kormány mögé ülhet bárki, akinek van elég pénze megvenni a kocsikat.

Mennyibe kerül egy Forma 1-es autó a GTA Online-ban?

A most bekerült járgányok tehát a Progen PR4 és az Ocelot R88. Persze ez nem jelenti azt, hogy a jövőben ne kapnánk még több modellt. Ahogy az várható volt viszont, mindkét autó meglehetősen drága: a PR4 3.315.000 dollárba, az R88 pedig 3.115.000 dollárba kerül. A kocsikat a Legendary Motorsport applikációban lehet megvenni az iFruit telefonon. Így néznek ki.

Progen PR4 – Kép forrása: Dexerto

R88 – Kép forrása: Dexerto

Új GTA Open Wheel versenysorozat

Azok, akik rendelkeznek a kocsikkal, részt vehetnek új versenyeken is. Ha ez nem lenne elég, az Open Wheel versenyek és a Mobile Operations Center küldetései dupla pénzt és XP-t adnak. Természetesen ezzel a Lucky Wheel jutalma is megváltozott: most már a Maxwell Gradant van a porondon, nem beszélve a számos jutalomról és leértékelésről.

A Rockstar még nem írt hivatalos bejegyzést a frissítésről, de valószínűleg nem késik sokáig.

Te örülsz a Forma 1-es kocsiknak a GTA Online-ban?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×