A Tőrbe ejtve és a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője szerint az Apple nem hagyja, hogy az iPhone rossz kezekbe kerüljön.

Rian Johnson ismert hollywoodi rendező nemrég egy interjúban arról beszélt, hogy az Apple-nek kifinomult stratégiája van azt illetően, hogy hogyan jelennek meg az iPhone készülékek a filmekben.

„Az Apple nyitott arra, hogy a filmekben megjelenjen az iPhone, de van egy nagyon fontos szabály. A rosszfiúk a kamera előtt sosem szerepelhetnek iPhone-nal a kezükben” – mondta Rian.

Persze ez nem olyan meglepő azok számára, akik tudják, hogy az Apple termékeket mindig minden körülmények között igyekeznek jó fényben feltüntetni. Ehhez hozzá tartozik az a szemlélet is, hogy az iPhone tulajdonosok jók, a rosszak pedig meg sem érdemlik.

Persze lehetséges, hogy ez közben egy olyan belső információ, melyet nem lett volna szabad nyilvánosan elkotyogni, hiszen így lehet, hogy egy-egy filmkészítő, aki ezt titokban akarta tartani, most joggal haragudhat Rian Johnson-ra. Erre poénból ő is utalt az alábbi videóban.

 

Bár valószínűleg nem egy nagy kompromisszum elvenni a filmekben az iPhone-t a gonoszoktól. Vajon eddig ez egyébként feltűnt bárkinek?

Nos, innentől viszont indulhat a nagy vadászat. Ki lesz az első, aki tud arra példát mutatni, hogy iPhone-t használ egy rosszfiú egy filmben?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×