Majdnem embertelen teljesítménynek akartam hívni, aztán rájöttem, hogy S1mple egy pillanatra sem áll le, folyton 110%-on pörög. CS:GO helyzetjelentés.

Nehéz is lenne S1mple teljesítményéről bármi rosszat írni. Amióta sikerült kinőnie a toxic magatartást, egyszerűen szárnyal a Na’Vi-ban. Most éppen az IEM Katowice játékosait tanítja újra játszani.

A tegnap délutáni meccsen történt: a NiP játszott a Na’Vi-val alsó ági találkozón, a tét az alsóházi döntőbe jutás az A csoportban. Másik ágon a FaZe – Vitality meccsen az olofmeister csapata diadalmaskodott 2:1-re.

S1mple felcsatlakozott a szerverre és véget ért a találkozó.

Ennyire persze nem volt kritikus a helyzet, S1mple viszont olyan megmozdulásokkal oktatta a NiP játékosait, hogy szinte mi szégyelljük magunkat. Őt nem érdekli, hogy nerfelték az AWP-t.

4 frag, AWP, Mirage:

Természetesen Twitteren is megvolt a visszhang, többen kategorikusan kijelentik, hogy S1mple a legjobb és igazából kihívója sincs erre a posztra. Pimp nyers számadatokkal támasztja alá, hogy bár ZywOo is jó játékos, az ukrán zseni egy másik kategória:

 

Thorin, akinek sokan sok véleményét megkérdőjelezik, szintén hozzászólt a témához:

 

A Na’Vi egyébként egy sima első mapon 3:16-ra verte a NiP-et, majd a saját pályájukon be is fejezték 10:16-ra. Nem a svédek voltak ugyanakkor a legmeglepőbb búcsúzók. A világ legjobbjának választott ZywOo vezette Vitality szintén kipottyant. De a 100 Thieves vs. Evil Geniuses találkozón akárki veszít és esik ki, az ugyanilyen váratlan lesz.

Ti figyelemmel követitek a katowicei versenyt?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×