Az Infinity Ward fejlesztői néhány olyan hibán dolgoznak, mely különösen érinti az új Rust mapot. Erről persze a rajongókat is értesítették.

Ma már írtunk arról, hogy a Modern Warfare nap nap után kapja az új frissítéseket, melyek az újításokon túl sok esetben a hibajavításokra fókuszálnak, melyekből az utóbbi időben egyre több volt a Modern Warfare-ben.

A Rust a második évad indulásával került be a játékba, melyet régóta vártak a franchise rajongói. A nosztalgia miatt rengeteg játékos árasztotta el a Call of Duty szervereket, miközben élvezték a Modern Warfare 2-ből ismert pályát.

Annak ellenére viszont, hogy a Rust az egyik legforgalmasabb map volt február 11 óta, rengeteg olyan bug került elő, melyre miután felfigyeltek a játékosok, el is vette a kedvüket.

Rust FPS drops from r/modernwarfare

A Modern Warfare Reddit oldalát elárasztották az ezzel kapcsolatos panaszok, kezdve a spawn problémáktól egészen az elképesztő FPS csökkenésig, melyet a map egy pontja okoz. Az Infinity Ward most megerősítette, hogy dolgozik a hírhedt hibák javításán.

Kép forrása: Dexerto

 

A hivatalos Modern Warfare Trelloba most felkerült az a cetli is, melynek témája „az FPS csökkenés, amikor valaki felmászik Rust mapon a Conter Towerre”. Emellett vizsgálják azt a spawn problémát is, aminek következtében rossz helyen éledtek újjá a játékosok.

A népszerű map rajongói minden bizonnyal örömmel látják, hogy a fejlesztők foglalkoznak a problémával. Arról nem is beszélve, hogy a Trello táblán több hiba javítása is tervben van.

Te milyen hibával szoktál a leggyakrabban találkozni a Modern Warfare-ben?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×