Pár jó tanács, ha szeretnél még jobb lenni a játékban.

Noha az utóbbi időben nem igazán úgy alakul a PUBG sorsa, mint azt sokan várták, mindezek ellenére WackyJacky újabb oktatóvideóval érkezett, ami sokak segítségére lehet. Persze amennyiben továbbra is folytatjátok a PUBG-t.

1. Másodlagos sight = insta zoom

A másodlagos sightot érdemes minden esetben felvenni, ugyanis nemcsak, hogy betölti a red dot szerepét, hanem egy bugnak köszönhetően a karakterünk azonnal belenéz a sightba. Ezzel egyrészt időt takarítunk meg, másrészt hamarabb tudunk pontosan tüzelni, ami egy közelharci csata esetén meglehetősen jól tud jönni.

2. Guggolva lövő taktika

Bizonyára sokaknak feltűnt, hogy nem igazán érdemes lehasalni tűzpárbaj közben, ugyanis a fekvés során elmozdul a fegyverünk, így pontatlanul kell pár másodpercig lőnünk, ami könnyen okozhatja a halálunkat. Ellenben, ha először leguggolunk és utána közvetlenül fekszünk le, akkor nincs ez a „beremegés”.

3. Gyors váltás

Ugye sokszor jól jönne, ha a karakterünk gyorsabban váltana a fegyverek között? Nos, van egy mód arra, hogy megspóroljunk pár milliszekundumot. Érdemes úgy alakítani a raktárunkat, hogy az épp aktuálisan használt fegyver legyen az első slotban, ugyanis a karakterünk gyorsabban húzza elő a slot 2-ben lévő fegyvereket. Ne kérdezzétek miért…

4. Úszás, ésszel

Érdemes átgondolni, hogy a hídon vagy a folyót keresztezve folytatjuk utunkat Sanhokon. Amennyiben a túlélés a cél, úgy érdemesebb az utóbbit választani, hiszen akár egy levegővel átérhetünk a víz alatt, úgy pedig nehezen lőnek ki az ellenfeleink.

5. Ajándék C4

A Karakinon található C4-eknek van alternatív felhasználási módja is. Az ajtóra dobva meglephetjük a másik szobában kempelő ellenfeleinket a segítségével. Tuti móka!

 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×