Tegnap Odin, most pedig a védekező Philiswei felszereléséről került nyilvánosságra egy kép. Kezeljük fenntartásokkal.

Egy hete jött a hír: kikerült, hogy ki lesz a két új operátor Y5S2 alatt. Tegnap a támadó oldalon játszható Odin cuccai kerültek fel a netre, most pedig a védekező Philiswei is a szemünk elé tárul. Legalábbis a felszerelése biztosan.

I posted a "leaked screenshot" of the Y5S2 op ‘Odin’ yesterday. I have received this image which shows what may be the new defender’s loadout. 2 of the 3 weapons match with the leak posted last week by another Reddit user, secondary gadgets also make sense if the op has a ‘barbed wire’ gadget. from Rainbow6

 

Ahogyan tegnap is, ma is fontosnak tartjuk felhívni a figyelmeteket, a képen látható felszerelés egyáltalán nem biztos, hogy igazi. Amennyiben mégis hiteles, a fejlesztők simán változtathatnak rajta a megjelenésig.

Erre egyébként is minden esély megvan, ugyanis kissé átgondolatlannak tűnik így ez a loadout.

A legjobb válasz a felvetett kérdésre, miszerint miért van 2 SMG a választható fegyverek között az volt, hogy valószínűleg ez a fejlesztők számára elérhető loadout, egyelőre tesztelik, hogy melyik SMG fekszik jobban a karakternek.

Ha tippelnünk kellene, esélyesebbnek tartjuk, hogy a T-5-öst fogja megkapni az új operátor, így biztosíthatják a fejlesztők, hogy még véletlenül se legyen túl erős.

Ha élesebb képre fájna a fogatok (amit abszolút megértünk), erre tessék:

Forrás: reddit

A fentebbi képet utólag készítette egy Reddit felhasználó, csupán vizualizáció. Az eredeti kiszivárgott kép a fentebbi, rendkívül homályos valami. A mai érdekesebb, hiszen ugyanúgy rossz a képminőség, mint tegnap Odinnál, viszont egyértelműen látszik, hogy fejlesztői hozzáférésről van szó. Ezek alapján tényleg igaz lehet, hisz még bőven dolgoznak rajtuk.

Nektek bejönnek az új operátorok? Melyiket látjátok az eddigi infók alapján hasznosabbnak?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×